Wie zijn wij?

Battery Service Limburg is de specialist voor het reviseren van batterijen.
Een fietsbatterij gaat niet eeuwig mee. Vroeg of laat moet je een nieuwe kopen. En dat is een dure zaak. Vaak is het goedkoper om ze te laten herstellen, soms zelfs tot 50%.

Het kan als je fietsbatterij stuk is, niet krachtig genoeg meer is of als je veel minder kilometers kunt rijden dan in het begin. Bij de meeste batterijmerken is het mogelijk om de batterij te laten herstellen.

Je krijgt bij een herstelde batterij een garantie van één jaar. Als je een nieuwe batterij koopt heb je twee jaar garantie.

Hoe wordt mijn fietsbatterij hersteld?

De oude batterijcellen worden uit de behuizing gehaald en naar een recyclagepunt gebracht, en in jouw batterij worden nieuwe cellen geplaatst. Dat zijn altijd de nieuwste Li-ion batterijen, die beter zijn dan die van de oude generatie. Zo kan je batterij zelfs krachtiger zijn dan voordien, en kan je ook meer kilometers rijden.

De behuizing en de batterij management systeem worden hergebruikt, dus dat is beter voor het milieu.

Maar je kunt een batterij niet eeuwig blijven herstellen. De wetenschap werkt heel hard om steeds betere batterijen te maken. Dus ooit moet je afscheid nemen van je oude batterij en ze vervangen door een moderner systeem.

Om lange wachtrijen te voorkomen kan je best je fietsbatterij in de winter laten reviseren. In het voorjaar en de zomerperiode kunnen de wachttijden oplopen.

Inzamelpunt

Wij zijn een inzamelpunt voor gebruikte batterijen

Bebat

Bebat

Heb je nog gebruikte batterijen liggen? Gooi ze niet weg! Breng ze naar ons! Wij zijn een erkend inzamelpunt voor gebruikte batterijen. Door je oude batterijen te recyclen, draag je je steentje bij aan de bescherming van het milieu. Kom dus langs bij onze vestiging en help ons onze planeet groen te houden. We kijken ernaar uit om je snel te zien!